Clinic (aangepast) golfen

 

In samenwerking met Going4Golf Foundation organiseert Stichting AAN op zaterdag 8 juli 2017 een leuke en sportieve golfclinic. De clinic is bedoelt om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking kennis te laten maken met de golfsport. Onder begeleiding van een professionele golfspeler gaan wij je, middels verschillende spelelementen, leren welke mogelijkheden er zijn om te golfen. Enige voorwaarde om te kunnen golfen is dat je minimaal 1 hand/armfunctie hebt.


De dag begint om 11:00 uur op het golfterrein Naarderbos, te Naarden, en is volledig verzorgd met sportieve activiteiten op de golfbaan. Na het ontvangst en en gezamenlijke lunch vertrekken we naar de driving range voor de (eerste) kennismaking met een golfclub. De clinic wordt afgesloten met een gezamenlijk drankje en zal rond 15:30u afgelopen zijn.


Begeleiding

Tijdens de dag zal er voldoende begeleiding aanwezig zijn voor eventuele ondersteuning in ADL. Een deelnemer kan ook eigen begeleiding meenemen.


Inschrijving

Wil jij kennismaken met de golfsport en meedoen aan deze leuke dag? Dan nodigen wij je van harte uit op zaterdag 8 juli. De kosten voor de golfclinic zijn €15,- per deelnemer. Dit is inclusief clinic, materialen, limondade, versnapering, lunch en afsluitend drankje. Van een persoonlijk begeleider vragen wij €10,- voor de onkosten van lunch en drankjes.


Heb je interesse? Schrijf je dan in via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met info@aangepastactief.nl
Klik hier voor een korte promo over de Going4Golf foundation.