Watersportweekend 2017


In september 2017 organiseert Stichting AAN voor de vijfde keer een watersportweekend vol actie, spel en ontspanning voor jongeren van 10 t/m 15 jaar met een lichamelijke beperking. Tijdens het weekend kun je leren zeilen, kanoën en als het weer het toelaat, waterskiën. Er is alle ruimte voor hoe jij het zou willen!


Heb jij zin in een bijzonder weekend op het fantastische watersporteiland ‘Robinson Crusoe’? Download dan het inschrijfformulier onderaan de pagina en schrijf je in!


Veelgestelde vragen

Hoe oud moet ik zijn om mee te gaan?

Het watersportweekend is voor jongeren van 10 t/m 15 jaar. Jongeren die jonger of ouder zijn bij aanmelding komen op een reservelijst.


Ik heb geen zwemdiploma, mag ik dan mee?

Een zwemdiploma is fijn om te hebben, maar geen voorwaarde om mee te gaan. Op het eiland zijn zwem- en reddingsvesten voor iedereen. Ook is er zeilkleding beschikbaar, zodat je warm en droog blijft tijdens het zeilen.


Wat is het programma?

‘s-Ochtends en ‘s-middags wordt er gevaren in verschillende boten onder begeleiding van watersportinstructeurs van Sailwise. Je kunt zelf kiezen welke boot je wilt uitproberen (randmeer, catamaran, trimaran, access dinghy, kano en nog meer). Er zijn talloze aanpassingen aanwezig zodat iedereen het water op kan. Na een dagdeel wordt er gewisseld. Zo leer je verschillende boten kennen en zit je steeds bij andere mensen in een boot. ‘s-Avonds vermaken we ons met nachtzeilen, een kampvuur maken, liedjes zingen, disco of spelletjes spelen. De mogelijkheden van Robinson Crusoe zijn eindeloos!


Is er ADL- of verpleegkundige hulp?

Ja, de vrijwilligers van Stichting AAN kunnen je helpen waar nodig. Voor eventuele verpleegkundige handelingen gaat een ervaren verpleegkundige mee. Begin september organiseert de stichting een informatieavond waar specifieke ADL-behoeften of verpleegkundige zorg persoonlijk besproken kunnen worden met de begeleiders. De accommodatie is geheel aangepast voor mensen met een beperking. Hoog-laagbedden, toiletsteunen, douchestoelen etc zijn aanwezig.


Heb ik zakgeld nodig?

Nee, op het eiland is er geen mogelijkheid om dingen te kopen. En voor eten, drinken en wat lekkers wordt gezorgd.


Met hoeveel lig ik op de kamer?

Er zijn 1, 2 en 4 persoonskamers. Van te voren kan je aangeven of je een voorkeur hebt. Ook als je graag bij iemand op de kamer ligt, kun je dit vooraf opgeven.


Ben ik verzekerd via Stichting AAN?

Een reis en/of annuleringsverzekering moet je zelf afsluiten. Daarnaast sluit Stichting AAN voor de deelnemers een aanvullende verzekering af.


Heb je nog meer vragen? Stuur een e-mail met je vraag naar info@aangepastactief.nl . Bij (potentiële) deelnemers die nog niet bekend zijn bij Stichting AAN komen wij graag een keer op huisbezoek voor wederzijdse kennismaking.


Download hier het inschrijfformulier en de algemene voorwaarden voor het AANboord watersportweekend:

  1. Inschrijfformulier watersportweekend 2017.doc

  2. Algemene Voorwaarden 2017.pdf
 

Waar

Watersporteiland Robinson Crusoe, Loosdrecht


Wanneer

22 september 2017 (20:00) tot

24 september 2017 (16:00)


Kosten

Wij vragen voor dit volledig verzorgde weekend een minimale bijdrage van €120,- (werkelijke kosten €265,- pp)


Contact en aanmelding

info@aangepastactief.nl

AANboord ( = Watersporten zonder beperking)